100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 407 2.0 HDi 140PK
Bouwjaar 06-2009 - 12-2010

ABS sensoren PEUGEOT 407 2.0 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 407 2.0 HDi

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 407

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER FuseekogelsDODGE RemklauwenINFINITI Stabilisatorstangen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.