100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 405 I Break 1.9 158PK
Bouwjaar 06.1987 - 07.1992

ABS sensoren PEUGEOT 405 I Break 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 405 I Break 1.9

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 405 I Break

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN StuurkogelsJAGUAR RemschijvenAUDI ABS sensoren. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.