WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 308 SW I 2.0 Bioflex 140PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2011

ABS sensoren PEUGEOT 308 SW I (4E_, 4H_) 2.0 Bioflex

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensor op uw PEUGEOT 308 SW I (4E_, 4H_) 2.0 Bioflex uitlezen

Elke PEUGEOT 308 SW I (4E_, 4H_) heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Een defect ABS-sensor herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.