WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 308 I 1.6 16V 140PK
Bouwjaar 09.2007 - 10.2014

ABS sensoren PEUGEOT 308 I (4A_, 4C_) 1.6 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Een defect ABS-sensor herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 308 I (4A_, 4C_) 1.6 16V. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 308 I (4A_, 4C_) uitlezen

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERVW VOLKSWAGENLAMBORGHINI. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid, Rofren, Jurid, Brembo en ATE De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.