100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 306 Hatchback 1.8 D 60PK
Bouwjaar 04.1993 - 05.1999

ABS sensoren PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) 1.8 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPGMCMASERATILAMBORGHINISUZUKIFIAT.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) 1.8 D uitlezen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) past. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Een defect ABS-sensor herkennen

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.