WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 306 Bestelwagen/Bus 2.0 HDi 90PK
Bouwjaar 08.1998 - 06.2000

ABS sensoren PEUGEOT 306 Bestelwagen/Bus 2.0 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 306 Bestelwagen/Bus 2.0 HDi

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU SpoorstangFORD StabilisatorstangenDAEWOO Stuurkogels. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 306 Bestelwagen/Bus

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.