WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 305 II Break 1.8 D 60PK
Bouwjaar 11.1982 - 12.1988

ABS sensoren PEUGEOT 305 II Break 1.8 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 305 II Break 1.8 D

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 305 II Break

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.