100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 3008 MPV 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150 150PK
Bouwjaar 06.2009 - 08.2016

ABS sensoren PEUGEOT 3008 MPV 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 3008 MPV 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 3008 MPV

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.