100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 3008 MPV 1.6 HDi 109PK
Bouwjaar 06-2009 - 08-2016

ABS sensoren PEUGEOT 3008 MPV 1.6 HDi

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 3008 MPV 1.6 HDi

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Elke PEUGEOT 3008 MPV heeft een eigen VIN-nummer. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.