WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 208 I 1.4 Flex 92PK
Bouwjaar 01.2013 - 12.2016

ABS sensoren PEUGEOT 208 I (CA_, CC_) 1.4 Flex

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw PEUGEOT 208 I (CA_, CC_) 1.4 Flex uitlezen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Een defect ABS-sensor herkennen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 208 I (CA_, CC_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.