WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 I Cabriolet 1.9 105PK
Bouwjaar 05.1986 - 07.1987

ABS sensoren PEUGEOT 205 I Cabriolet 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 205 I Cabriolet 1.9

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 205 I Cabriolet

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.