100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 205 I 1.6 GTI 116PK
Bouwjaar 02-1983 - 07-1987

ABS sensoren PEUGEOT 205 I 1.6 GTI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 205 I 1.6 GTI

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 205 I

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.