WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 204 1.4 D 45PK
Bouwjaar 09.1973 - 12.1977

ABS sensoren PEUGEOT 204 1.4 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

ABS sensor kopen voor uw PEUGEOT 204 1.4 D

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, ATE en Jurid ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw PEUGEOT 204

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO WielnavenLADA RemtrommelsOLDSMOBILE Remcilinders. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.