WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B 1.6 CNG Turbo 150PK
Bouwjaar 04.2010 - 04.2015

ABS sensoren OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B (A05) 1.6 CNG Turbo

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensor op uw OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B (A05) 1.6 CNG Turbo uitlezen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Een defect ABS-sensor herkennen

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL ZAFIRA / ZAFIRA FAMILY B (A05) past. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEMITSUBISHINISSANROVER. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.