WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA B Stationwagen 1.7 TD 82PK
Bouwjaar 11.1996 - 12.1997

ABS sensoren OPEL VECTRA B Stationwagen 1.7 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL VECTRA B Stationwagen 1.7 TD komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA B Stationwagen

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.