100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 2.5 V6 170PK
Bouwjaar 02-1993 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A 2.5 V6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A 2.5 V6

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.