100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 2.0 i Turbo 4x4 204PK
Bouwjaar 06-1994 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A 2.0 i Turbo 4x4

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A 2.0 i Turbo 4x4

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL VECTRA A.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.