WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 1.8 S 88PK
Bouwjaar 09-1988 - 07-1989

ABS sensoren OPEL VECTRA A 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A 1.8 S

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.