100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 1.6 i 75PK
Bouwjaar 09-1988 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A 1.6 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO FuseekogelsPEUGEOT WielnavenDAIMLER Stuurkogels. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A 1.6 i

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.