100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A 1.6 69PK
Bouwjaar 08.1992 - 07.1993

ABS sensoren OPEL VECTRA A 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A 1.6

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WielnavenBUICK DraagarmenDAF Fuseekogels. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.