WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i GT 129PK
Bouwjaar 09-1988 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i GT

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de OPEL VECTRA A Hatchback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

NULL