WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i 16V 150PK
Bouwjaar 02-1989 - 10-1990

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i 16V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A Hatchback 2.0 i 16V

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS-sensoren in het wiellager

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL VECTRA A Hatchback past. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.