WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 S 88PK
Bouwjaar 09-1988 - 07-1989

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 S

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A Hatchback

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.