WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 i Cat 90PK
Bouwjaar 03-1990 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en TRW

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A Hatchback 1.8 i Cat

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI RemschijvenFERRARI DraagarmenMG Remcilinders. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A Hatchback

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.