WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 1.6 i Cat 75PK
Bouwjaar 09-1988 - 11-1995

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 1.6 i Cat

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke OPEL VECTRA A Hatchback 1.6 i Cat heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL VECTRA A Hatchback

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?