WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL VECTRA A Hatchback 1.6 69PK
Bouwjaar 08.1992 - 07.1993

ABS sensoren OPEL VECTRA A Hatchback 1.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL VECTRA A Hatchback 1.6

Elke OPEL VECTRA A Hatchback heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL RemschijvenCHEVROLET RemcilindersKIA Wielnaven. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.