WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR B 3.6 200PK
Bouwjaar 09.1991 - 08.1993

ABS sensoren OPEL SENATOR B 3.6

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR B 3.6

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR B

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.