WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR B 3.0 24V 204PK
Bouwjaar 09-1989 - 09-1993

ABS sensoren OPEL SENATOR B 3.0 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR B 3.0 24V

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR B

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

ABS-sensoren in het wiellager

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT DraagarmenJEEP SpoorstangMITSUBISHI Remcilinders. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.