WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR A 3.0 E 180PK
Bouwjaar 02-1978 - 12-1986

ABS sensoren OPEL SENATOR A 3.0 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR A 3.0 E

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR A

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.