WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR A 3.0 156PK
Bouwjaar 09-1985 - 08-1987

ABS sensoren OPEL SENATOR A 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI FuseekogelsHYUNDAI WielnavenGMC Stabilisatorstangen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR A 3.0

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR A

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.