WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR A 3.0 150PK
Bouwjaar 04-1978 - 07-1982

ABS sensoren OPEL SENATOR A 3.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL SENATOR A 3.0. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR A

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637