WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR A 2.5 115PK
Bouwjaar 05-1978 - 12-1980

ABS sensoren OPEL SENATOR A 2.5

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR A 2.5

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS sensor kopen voor uw OPEL SENATOR A

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.