100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL SENATOR A 2.0 E 115PK
Bouwjaar 03-1983 - 10-1984

ABS sensoren OPEL SENATOR A 2.0 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL SENATOR A 2.0 E

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL SENATOR A, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

ABS-sensoren in het wiellager

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB HandremkabelsAUDI RemschoenenDAIHATSU Spoorstang.