WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 TD 86PK
Bouwjaar 06-1984 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 TD heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E Stationwagen

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.