WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 E 115PK
Bouwjaar 11-1984 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E Stationwagen 2.2 E

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA RemtrommelsAUDI RemklauwenROVER Remschijven.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke OPEL REKORD E Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

NULL