WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E Stationwagen 2.1 D 60PK
Bouwjaar 09-1977 - 07-1978

ABS sensoren OPEL REKORD E Stationwagen 2.1 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E Stationwagen 2.1 D

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemschijvenMASERATI SpoorstangCHEVROLET Stuurkogels. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E Stationwagen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.