WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E Stationwagen 2.0 S 100PK
Bouwjaar 08-1977 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E Stationwagen 2.0 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E Stationwagen 2.0 S

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL REKORD E Stationwagen past.

ABS-sensoren in het wiellager

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC FuseekogelsJEEP RemklauwenPORSCHE ABS sensoren.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, ABS, Jurid, Bosch, Bendix, Zimmermann en TRW De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.