100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E Stationwagen 1.8 S 90PK
Bouwjaar 11-1982 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E Stationwagen 1.8 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E Stationwagen 1.8 S

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E Stationwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemblokkenLANCIA FuseekogelsLAMBORGHINI Remklauwen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.