100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E 2.2 E 115PK
Bouwjaar 11-1984 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E 2.2 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E 2.2 E

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS FuseekogelsLDV HandremkabelsFERRARI Wielnaven. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.