WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E 2.2 D 71PK
Bouwjaar 11-1982 - 08-1986

ABS sensoren OPEL REKORD E 2.2 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL REKORD E 2.2 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT HandremkabelsLAND ROVER FuseekogelsVAUXHALL Remslangen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.