100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E 2.2 D 65PK
Bouwjaar 08-1978 - 08-1983

ABS sensoren OPEL REKORD E 2.2 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E 2.2 D

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen.