WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E 2.0 D 58PK
Bouwjaar 09-1977 - 10-1982

ABS sensoren OPEL REKORD E 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD E 2.0 D

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI ABS sensorenMASERATI RemschijvenDAEWOO Remschoenen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.