WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD E 2.0 90PK
Bouwjaar 09-1977 - 10-1982

ABS sensoren OPEL REKORD E 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD E 2.0

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL REKORD E komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.