WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D 2.0 D 54PK
Bouwjaar 08-1974 - 08-1977

ABS sensoren OPEL REKORD D 2.0 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D 2.0 D

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS-sensoren in het wiellager

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke OPEL REKORD D heeft een eigen VIN-nummer. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU StuurkogelsDACIA SpoorstangROVER Wielnaven. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.