100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D 1.9 90PK
Bouwjaar 03-1975 - 08-1977

ABS sensoren OPEL REKORD D 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD D 1.9

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemcilindersBEDFORD RemslangenIVECO Stuurkogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL REKORD D komen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.