WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D 1.7 S 83PK
Bouwjaar 01-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL REKORD D 1.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D 1.7 S

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU WielnavenMITSUBISHI RemslangenLINCOLN Remschoenen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD D.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.