100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D Stationwagen 1.9 S 97PK
Bouwjaar 01-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen 1.9 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D Stationwagen 1.9 S

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD D Stationwagen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI RemcilindersFORD RemtrommelsSSANGYONG Wielnaven.