WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D Stationwagen 1.9 75PK
Bouwjaar 03-1975 - 08-1977

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen 1.9

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD D Stationwagen 1.9

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gietijzer komt minder veel voor als component. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D Stationwagen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ABS, Brembo en Pagid Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.