WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D Stationwagen 1.7 S 83PK
Bouwjaar 01-1972 - 02-1975

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen 1.7 S

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw OPEL REKORD D Stationwagen 1.7 S

Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D Stationwagen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.