100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL REKORD D Stationwagen 1.7 60PK
Bouwjaar 03-1975 - 08-1977

ABS sensoren OPEL REKORD D Stationwagen 1.7

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemklauwenMINI WielnavenCITROEN Stuurkogels. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

Vervuilde ABS sensoren op uw OPEL REKORD D Stationwagen 1.7

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL REKORD D Stationwagen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw OPEL

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.